Мени

Се извинуваме, но моментално немаме отворени работни позиции. Го цениме вашиот интерес да се приклучите на нашиот тим. Ве молиме слободно испратете го вашето CV на hr@semos.com.mk, а ние ќе го чуваме во досие за идни можности. Ви благодариме што не сметате за потенцијален работодавец!Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV со назнака “Семос вработување“ на следната маил адреса:

hr@semos.com.mk
Semos - Официјални контакт информации


Адреса: т.ц. Скопјанка бл2. лам.6 - 1000 Скопје Р. Македонија
Email: contact@semos.com.mk
Телефон / Факс: ++389 2 2465 900

Semos на социјалните мрежи:

Semos на LinkedIn