Мени

Оглас за вработување - .Net Web Програмер
15 Декември 2020


Семос веќе 35 години вешто ги имплементира светските трендови од информатичката технологија во македонското и регионално стопанство, на задоволство на преку 200 постојани клиенти. Поради зголемениот обем на работни обврски Семос има потреба од Јуниор програмер кој има интерес за креирање на интерактивен софтвер по најновите светски стандарди. Јуниор програмерот ќе асистира на членовите на тимот во развој и имплементација на нови апликации и давање поддршка во одржување на постоечките.

.Net Web Програмер

Опис на работната позиција

We are looking for a .Net developer (mid-level or junior) to build software using languages and technologies of the .NET framework. You will create applications from scratch, configure existing systems and provide user support.

In this role, you should be able to write functional code with a sharp eye for spotting defects. You should be a team player and excellent communicator. If you are also passionate about the .NET framework and software design/architecture, we’d like to meet you.

Your goal will be to work with internal teams to design, develop and maintain software.Одговорности:

 • Participate in requirements analysis
 • Collaborate with internal teams to produce software design and architecture
 • Write clean, scalable code using .NET programming languages
 • Test and deploy applications and systems
 • Revise, update, refactor and debug code
 • Improve existing software
 • Develop documentation throughout the software development life cycle (SDLC)

Потребни квалификации и лични карактеристики:

 • Knowledge of C#, HTML5/CSS3/JavaScript, jQuery, Bootstrap, T-SQL
 • Familiarity with the ASP.NET framework, ASP.NET MVC, .Net Core 2.x, SQL Server
 • Familiarity with architecture styles/APIs (REST, RPC)
 • Understanding of Agile methodologies
 • Excellent troubleshooting and communication skills
 • Attention to detail
 • BSc/BA in Computer Science, Engineering or a related fieldСите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV со назнака “Семос вработување“ на следната маил адреса:

tonic@semos.com.mk
Semos - Официјални контакт информации


Адреса: т.ц. Скопјанка бл2. лам.6 - 1000 Скопје Р. Македонија
Email: contact@semos.com.mk
Телефон / Факс: ++389 2 2465 900

Semos на социјалните мрежи:

Semos на LinkedIn